zelenskiy-proviv-zasidannya-stavki-u-tsentri-uvagi-front-rozvitok-voyenno-promislovogo-kompleksu-zastosuvannya-visokotochnoyi-zbroyi-ta-zernoviy-koridor

Зеленський провів засідання Ставки: у центрі уваги - фронт, розвиток ВПК, застосування високоточної зброї та "зерновий коридор"

 • 253577 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН Президент України Володимир Зеленський у п’ятницю повідомив, що провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де учасники обговорили ситуацію на фронті, розвиток воєнно-промислового комплексу, застосування високоточної зброї та «зерновий коридор», після того як росія вийшла з Чорноморської ініціативи, пише УНН.

Цитата

«Напружена тригодинна Ставка. Багато питань, що потребували особливої уваги.

Фронт. Доповіді по всіх напрямках. Головком Залужний, командувачі Сирський, Тарнавський. Наступальні та оборонні операції, забезпечення, логістика.

«Зерновий коридор». Доповіді Віце-прем’єра Кубракова, міністра Кулеби, командувача Неїжпапи та наших розвідок. Розуміємо відповідальність перед світом. Залучаємо максимальну кількість країн регіону для забезпечення глобальної продовольчої стабільності», - зазначив Зеленський у соцмережах.

З його слів, на Ставці також обговорили розвиток в Україні воєнно-промислового комплексу. Доповідав міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишин.

Як заявив президент, для українських оборонних підприємств максимально спрощують різноманітні процедури, щоб вони займалися зброєю, снарядами, а не паперами.

Також проанотували застосування високоточної зброї.

«Зараз не час для озвучування деталей. Але результатами задоволені», -зауважив голова держави.

Доповнення

Нещодавно призначений міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишин заявив, що лише за червень поточного року Україною було вироблено більше мінометних і артилерійських снарядів, ніж за весь минулий рік.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі