ukenru
zelenskiy-proviv-zasidannya-stavki-na-poryadku-dennomu-posilennya-oboroni-bakhmuta

Зеленський провів засідання Ставки: на порядку денному посилення оборони Бахмута

 • 2010806 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Головнокомандувача, на якому обговорювалося посилення оборони Бахмута, а також захист Херсона та громад прикордонних регіонів, передає УНН.

Цитата

“Щойно закінчилося засідання Ставки. Головнокомандувач, командувачі напрямків доповідали щодо ситуації на передовій, загалом у захисті держави. Схід та південь, кордон. Бахмут і наші можливості посилитися там. Наші відповіді на удари терористів. Захист Херсона та громад Дніпропетровщини, Чернігівщини, Сумщини. Наші потреби в боєприпасах і постачання”, – йдеться у відеозверненні Президента.

Деталі

Зеленський відзначив бійців, які захищають Україну на Донеччині. Серед таких, зокрема, морпіхи 35-ї та 36-ї окремих бригад морської піхоти, 55-та окрема артилерійська бригада, десантники “Сімдесятдевʼятки” та бійці спецпідрозділу ГУР МО “Шаман” за Бахмут, які захищають Бахмут.

Доповнення

Речник Державного департаменту США Нед Прайс заявив, що Бахмут не є стратегічно важливим для росії, але спроби захопити його – це єдина можливість показати хоч якісь результати на полі бою.

Українські Національні Новини

Політика