zelenskiy-proviv-telefonnnu-rozmovu-z-sholtsem-obgovorili-pitannya-finansiv-i-oboroni

Зеленський провів телефоннну розмову з Шольцем: обговорили питання фінансів і оборони

 • 160006 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з канцлером Німеччини Олафом Шольцем. Вони обговорили питання фінансів та оборони України, повідомив Зеленський у Twitter, передає УНН.

Цитата

"Провів телефонну розмову з бундесканцлером Олафом Шольцем на широкий перелік тем. Зокрема, подякував за підтвердження 5 млрд євро макрофіну від ЄС, розповів про необхідність повноцінної програми МВФ. Обговорили плани щодо подальшого посилення оборонних спроможностей України", - написав Володимир Зеленський.

Провів телефонну розмову з бундесканцлером @OlafScholz на широкий перелік тем. Зокрема, подякував за підтвердження €5 млрд макрофіну від ЄС, розповів про необхідність повноцінної програми МВФ. Обговорили плани щодо подальшого посилення оборонних спроможностей України.

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) September 7, 2022

Нагадаємо

5 вересня Шольц зустрівся з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем. Вони обговорили весь спектр питань, які стосуються фінансів, зброї, відбудови України, санкцій, енергетичної кризи та опалювального сезону.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    "Слузі" Трухіну повідомили про підозру

     • 128360 переглядiв

    Уряд змінив процедуру передачі майна державної власності

     • 197095 переглядiв

    Кабмін переглянув нарахування пенсій військовослужбовцям

     • 403645 переглядiв