ukenru
zelenskiy-proviv-rozmovu-z-sholtsem-obgovorili-sanktsiyi-dlya-rf-ta-chlenstvo-ukrayini-v-yes

Зеленський провів перемовини з Шольцем: обговорили санкції для рф та членство України в ЄС

 • 138848 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський обговорив з канцлером Німеччини Олафом Шольцем ситуацію на фронті, посилення санкцій проти рф та членство в ЄС. Про це глава держави повідомив у своєму Twitter, інформує УНН.

Деталі

"Провів продуктивні перемовини з канцлером Німеччини Олафом Шольцем. Обговорили ситуацію на фронті, продовження тиску на рф, посилення санкцій, перспективи досягнення миру. Цінуємо підтримку Німеччини, зокрема оборонну. Розраховуємо на подальше сприяння ФРН на шляху України до повноправного членства в ЄС", – написав Зеленський.

Провів продуктивні перемовини з @Bundeskanzler. Обговорили ситуацію на фронті, продовження тиску на РФ, посилення санкцій, перспективи досягнення миру. Цінуємо підтримку , зокрема оборонну. Розраховуємо на подальше сприяння  на шляху  до повноправного членства в #ЄС.

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) May 17, 2022

Нагадаємо

13 травня канцлер Німеччини Олаф Шольц провів тривалу телефонну розмову з президентом рф володимиром путіним, під час якої відкинув звинувачення росії у тому, що “в Україні поширюється нацизм”.

Українські Національні Новини

Політика