zelenskiy-prokomentuvav-obstrili-na-zaporizhzhi

Зеленський прокоментував обстріли на Запоріжжі

 • 148414 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський прокоментував обстріли на Запоріжжі, передає УНН.

Деталі

Своє сьогоднішнє звернення Зеленський адресував тим, хто у світі піддається російським маніпуляціям про нібито переговори. Про те, що нібито тільки переговори можуть завершити цю жорстоку російську терористичну війну.

"Чи хоче держава-терорист миру? Очевидно, що ні. Вона доводить це щодня і щоночі", — сказав Зеленський.

Як зазначив Президент, держава-терорист очевидно не хоче миру і доводить це щодня і щоночі. Як приклад. він навів щоденні обстріли Запоріжжя.

Цитата

“Одне з українських міст, проти якого Росія спрямовує свій ракетний терор. Цієї ночі внаслідок російських ударів по звичайних житлових будинках у Запоріжжі загинули щонайменше 14 людей. На жаль, ця кількість може зрости. Розбір завалів досі триває. Понад 70 людей поранені, серед них 11 дітей. Усім їм надається належна допомога”, — сказав Президент.

Зеленський зазначив, що росіяни стріляли з важкої протикорабельної ракети Х-22 – по звичайному дев’ятиповерховому житловому будинку, був зруйнований цілий під’їзд, із першого по шостий поверх.

“Це був свідомий удар. Той, хто віддав наказ, і ті, хто його виконували, знали, куди б’ють”, — підкреслив Глава держави.

Додамо

Зараз за життя більше ніж пів сотні запоріжців відчайдушно боряться медики, серед пацієнтів 11 дітей. Ще 39 осіб на амбулаторному лікуванні.

За останні дні у Запоріжжі від російських ракет загинуло: 65 невинних життів: 32 мирні загинули на пункті перетину, 20 в багатоповерхівках у центрі міста та 13 на іншому березі Дніпра.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Умєров і Остін зустрінуться у вівторок у Пентагоні

     • 37340 переглядiв

    Окупанти просунулися на Донеччині – Deep State

     • 47556 переглядiв

    У Греції дозволили шестиденний робочий тиждень

     • 55662 переглядiв

    Новини по темі

    Зеленський прокоментував обстріли на Запоріжжі

     • 148414 переглядiв

    3 людини загинули внаслідок потужного вибуху в Стамбулі

     • 125818 переглядiв

    Вибух у Стамбулі: названо попередню причину

     • 312790 переглядiв