zelenskiy-pro-situatsiyu-na-fronti-rosiyski-sili-vkladayutsya-vsim-schob-zupiniti-zsu

Зеленський про ситуацію на фронті: російські сили вкладаються всім, щоб зупинити ЗСУ

 • 350419 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський провів засідання ставки, під час якого обговорювалася ситуація та просування на фронті, а також питання логістики та використання зброї. Повідомляє президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі

“Провів засідання Ставки – дуже детальне й сфокусоване передусім на передовій. Ситуація на всіх ключових напрямках дій: як захист від російських штурмів, так і наші активні кроки вперед. Плюс усе, що для цього важливо: снаряди та зброя, техніка, раціональність використання снарядів, постачання від партнерів і наше, українське виробництво, логістика”, - повідомив президент.

На засіданні були присутні командувачі Збройних сил України, міністр внутрішніх справ та керівник Прикордонної служби. Також була також представлена доповідь керівника Головного управління розвідки України щодо ситуації в білорусі. Президент Зеленський заявив, що Україна уважно стежить за ситуацією в білорусі, але наразі немає масштабних загроз.

Цитата

"Маємо всі розуміти, що російські сили на наших південних та східних землях вкладаються всім, чим можуть, у те, щоб зупинити наших воїнів. І кожна тисяча метрів просування вперед, кожен успіх кожної нашої бойової бригади заслуговує на вдячність”, - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили оборони близькі до великого успіху під час контрнаступу – голова розвідки Естонії

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Двоє чоловіків у військовій формі знайдені мертвими у рф

     • 649079 переглядiв

    Favbet закупила 53 пікапи для “Армії дронів”

     • 421782 переглядiв

    Жнива в Україні: намолочено понад 2 млн тонн зерна

     • 760548 переглядiв