ukenru
zelenskiy-pro-situatsiyu-na-fronti-okupant-kidaye-vse-bilshe-sil-schob-zlamati-nash-zakhist

Зеленський про ситуацію на фронті: окупант кидає все більше сил, щоб зламати наш захист

 • 941374 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що зараз окупант кидає все більше й більше своїх сил на те, щоб зламати наш захист, передає УНН.

Цитата

"За 346 днів такої війни мені часто доводилося говорити, що ситуація на фронті жорстка. І що ситуація стає жорсткішою. Зараз знову такий час. Час, коли окупант кидає все більше й більше своїх сил на те, щоб зламати наш захист. Зараз дуже важко в Бахмуті, у Вугледарі, на Лиманському та інших напрямках", - сказав Зеленський у зверненні до українців.

Додамо

Разом з тим, за словами Президента, стійкість українських воїнів вирішує все.

"Наша стійкість! Не якісь там намагання й плани Росії. А хоробрість і рішучість наших бійців. Результативність і швидкість усіх, хто забезпечує та допомагає забезпечувати наші сили оборони. Уважність і переконливість усіх, хто захищає міжнародні позиції України. Міцність і єдність нашого народу – усіх, хто працює заради нашої перемоги, і всіх, хто підтримує наших героїв і Українську державу. Зберегти всі елементи нашої стійкості – це гарантувати перемогу", - резюмував Зеленський.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 130590 осіб та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Політика