zelenskiy-pro-nichnu-ataku-rf-udari-schorazu-yak-khtos-u-moskvi-khoche-pochuti-slovo-mir

Зеленський про нічну атаку рф: удари щоразу, як хтось у москві хоче почути слово "мир"

 • 769283 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Щоразу, коли хтось намагається почути слово "мир" у москві, там віддають черговий наказ на злочинні удари. Такими словами відреагував Президент України Володимир Зеленський на нічні удари російських військ по Україні, пише УНН.

Цитата

"Понад 20 іранських убивчих дронів, а ще ракети, численні обстріли. І це лише за одну минулу ніч російського терору проти України. Щоразу, коли хтось намагається почути слово «мир» у москві, там віддають черговий наказ на такі злочинні удари", - написав Зеленський у Twitter.

Президент наголосив при цьому, що "успіх українських сил на землі, у небі та в морі реально наближає мир". "Повне дотримання санкційного режиму проти росії реально повертає силу Статуту ООН. Глобальна єдність здатна повернути глобальну стабільність", - зазначив Глава держави.

Доповнення

У москві 20-22 березня перебував з візитом глава Китаю Сі Цзіньпін. Пекін до роковин вторгнення рф в Україну 24 лютого презентував свою «позицію щодо політичного врегулювання української кризи», план із 12 пунктів, у якому пропонується «поважати суверенітет усіх країн», «відмовитися від менталітету холодної війни» та «припинити бойові дії», сподіваючись «почати мирні переговори».

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Хмельниччині влучань уночі не фіксували - ОВА

     • 444998 переглядiв