ukenru
zelenskiy-privitav-pratsivnikiv-radio-ta-telebachennya-vasha-robota-skladova-natsbezpeki

Зеленський привітав працівників радіо та телебачення: ваша робота - складова нацбезпеки

 • 13091 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. В умовах війни ваша робота є важливою складовою національної безпеки та пошуку власної ідентичності. На цьому у своєму вітанні співробітникам радіо та телебачення наголосив Президент України Володимир зеленський, передає УНН.

"Кому з нас не доводилося слухати радіо дорогою на роботу? Подорожуючи у справах, з радіоефіру ми можемо отримати не лише музику та гарний настрій, а й корисну інформацію – новини та прогноз погоди.

А ввечері вдома після метушливого робочого дня ми вмикаємо розважальні телешоу. Чи, може, – освітні телепередачі для дітей. Чи віддаємо перевагу серйозним документальним фільмам", - написав Зеленський на своїй сторінці у Facebook.

Він також додав, що телебачення та радіо є невід’ємною складовою нашого життя.

За кожним теле- та радіопродуктом стоїть талановита й невтомна робота тисяч фахівців. Режисери та звукорежисери, диктори та ведучі, оператори, постановники – всі ті, хто творить та забезпечує якісну картинку й сигнал. Дякую за ваш професіоналізм, креативність, відчуття прекрасного, за постійний пошук нового та актуального, відзначив Президент.

"А в умовах війни ваша робота є важливою складовою національної безпеки та пошуку власної ідентичності. Давайте творити зміни в Україні разом! Зі святом!" - резюмував Зеленський.

Нагадаємо, в Україні сьогодні відзначають День працівників радіо, телебачення та зв'язку.

Українські Національні Новини

Політика