ukenru
zelenskiy-pribuv-u-vr-na-pozachergove-zasidannya

Зеленський прибув у ВР на позачергове засідання

 • 21529 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський прибув на позачергове засідання Верховної Ради і взяв вступне слово, передає кореспондент УНН.

"Я впевнений, що будь-яка влада робить крок у прірву, коли втрачає три основні речі: пам'ять, слух і зір. Тобто коли влада забуває свої обіцянки, перестає чути людей і не бачить необхідності у змінах. Це не про нас. І як доказ, ми сьогодні зібрались саме тут. Всі чудово розуміють основне питання – це діяльність Кабінету міністрів України", - заявив Зеленський із трибуни ВР.

Як раніше повідомляв УНН, 4 березня відбудеться позачергове засідання Верховної Ради, що може затягнутись десь до 21:00.

Очікується, що на цьому засіданні буде розглянуте питання відставки Прем’єр-міністра та уряду, а також призначення нового прем’єр-міністра та міністрів. Основним кандидатом на посаду очільника нового складу Кабміну є чинний віце-прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Наразі точний склад майбутнього уряду невідомий, однак народний депутат з фракції “Слуга народу” Олександр Дубінський повідомив окремі прізвища тих міністрів, якій ймовірно збережуть свої посади.

Кому вдасться зберегти свої посади розповів й перший заступник голови фракції “Слуга народу” у Верховній Раді і голова однойменної партії Олександр Корнієнко.

Українські Національні Новини

Політика