zelenskiy-pokazav-video-ryatuvalnoyi-operatsiyi-v-krivomu-rozi-pislya-rosiyskoyi-ataki

Зеленський показав відео рятувальної операції в Кривому Розі після російської атаки

 • 298811 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. В Кривому Розі на місці російської ракетної атаки триває рятувальна операція, залучені понад 350 людей. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський. Він показав відео з наслідками ракетного удару по Кривому Рогу, повідомляє УНН.

Цитата

«Триває рятувальна операція в Кривому Розі на місці влучання російських ракет. Попередньо дві балістичні ракети. Повністю зруйновано поверхи житлового будинку з четвертого по девʼятий. Роботи складні: у зруйнованому підʼїзді будинку падали частини конструкції. Мішенню терористів була також будівля університету й адмінбудівля», - написав Зеленський у Telegram.

За його словами, до рятувальної операції залучено понад 350 осіб.

Президент повідомив, що станом на цей час відомо про пʼятьох загиблих, серед них дитина та її мама. Десятки людей поранені й травмовані, усім надається необхідна допомога.

Доповнення

31 липня військові рф нанесли ракетний удар двома ракетами по місту Кривий Ріг. Ворожі ракети влучили у багатоповерховий будинок та навчальний заклад.

Кількість постраждалих внаслідок ракетного удару російських військ у Кривому Розі зросла до 64, серед них - п'ятеро дітей віком від 4 до 17 років.

Під завалами після атаки може перебувати ще одна людина.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    MacBook Air 15 – чудова новинка з приємним функціоналом

     • 403157 переглядiв