ukenru
zelenskiy-pidtrimav-zaprovadzhennya-viz-dlya-rosiyan

Зеленський підтримав запровадження віз для росіян

 • 183965 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський підтримав петицію про запровадження візового режиму для громадян росії. Відповідь Зеленського на звернення оприлюднена на сайті Глави держави, пише УНН.

Деталі

Так, текст петиції складається з одного речення: "Ввести візовий режим для громадян РФ, що намагаються заїхати на территорію України".

Вона була оприлюднена на сайті Глави держави 11 лютого поточного року.

Цитата

"На тлі повномасштабної російської агресії порушене питання є важливим і нагальним, відтак необхідність посилення режиму контролю за в’їздом громадян РФ на територію України підтримую. З урахуванням викладеного Прем’єр-міністрові України Д.Шмигалю надіслано відповідного листа з проханням опрацювати вказане питання", - відповів на заклик Глава держави.

Додамо

Минулого року необхідну кількість голосів набрала петиція до Президента з проханням заборонити громадянам росії в’їзд до України або запровадити візовий режим.

Тоді у відповіді значилось, що "запровадження додаткових змін у режимі поїздок громадян між Україною та Російською Федерацією потребує ретельного вивчення й аналізу усіх можливих сценаріїв розвитку, зокрема з точки зору безпекових аспектів та можливих соціальних наслідків нововведень".

Українські Національні Новини

Політика