ukenru
zelenskiy-ozvuchiv-yakikh-form-ta-metodiv-zakhistu-ukrayina-potrebuye-sogodni

Зеленський озвучив, яких форм та методів захисту Україна потребує сьогодні

 • 363272 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський узяв участь у Чорногорському безпековому форумі. Під час свого виступу він озвучив п’ять кроків, які необхідні сьогодні для забезпечення безпеки, передає УНН.

Цитата

«Аналізуючи елементи російської війни проти нашої держави й конкретні кроки агресора, можна дійти висновку про те, яких форм і методів захисту ми потребуємо заради безпеки», - заявив глава держави.

Деталі

Єдність, демократія, незалежність, зброя та відповідальність – ось п’ять пунктів, які дозволять зупинити агресора.

Зеленський наголосив, що росія боїться єдності країн.

Цитата

«Нинішні керівники росії не визнають результатів виборів і народних рухів тоді, коли через них втрачають вплив. І намагаються влаштувати перевороти чи корумпувати політичний процес тоді, коли обирають для себе якусь маріонетку, яка представлятиме їхні інтереси.

Усі держави Європи мають демонтувати будь-які російські мережі впливу. Щоб не було поширення дезінформації, корупції та злочинної політики», - заявив Президент, говорячи про важливість демократії.

Зеленський вчергове наголосив, що росія загроза не лише для України, а для всіх.

«Тому всі мають досягти повної незалежності від росії, щоб вона не могла перетворювати залежності від неї на кайдани: економічні залежності, енергетичні, політичні – будь-які», - впевнений Зеленський.

Він додав, також, що російське керівництво багато років відчувало безкарність за свої злочини і це потрібно змінити.

Цитата

«Довгі роки керівник росії та його оточення відчували повну безкарність. Вони здійснили повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого, бо не вірять, що світ зможе притягнути їх до відповідальності не лише за злочин агресії проти суверенної держави, але й за будь-який злочин, який тільки можна уявити.

Тож притягнути їх до відповідальності – це гарантувати довгостроковість миру після цієї війни. Невідворотність покарання – один із ключових принципів кримінального судочинства. І маємо застосувати цей принцип до російського керівництва так, як воно того заслуговує», - заявиви Зеленський учасникам форуму.

Українські Національні Новини

Політика