ukenru
zelenskiy-ne-viklyuchiv-opituvan-schomisyatsya-abo-navit-schotizhnya

Зеленський не виключив опитувань "щомісяця або навіть щотижня"

 • 17426 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський не виключає, що всеукраїнські опитування, як анонсоване ним 25 жовтня, можуть використовуватися і в майбутньому - щомісяця або й щотижня. Про це він заявив у відеозверненні, оприлюдненому 16 жовтня, передає УНН.

"25 жовтня ми можемо показати, що цей механізм (опитування - ред.) має право на існування, і ніщо не заважає нам щомісяця або навіть щотижня говорити про важливе та дізнаватися твою думку", - зазначив Зеленський.

Президент зауважив, що у випадку, якщо запропоновані запитання не подобаються, можна запропонувати свої.

"Не всі з п’яти питань подобаються? Окей. Знаходь це відео на офіційних сторінках та пиши в коментарях, про що ще ти хотів би висловитися як громадянин України: легалізація зброї, подвійне громадянство, тривалість навчання в школі, єврономери, парламентська республіка. Та багато-багато іншого. Пиши, які запитання варто включити до наступних опитувань", - сказав Зеленський.

Також він зазначив, що політики критикують ініційоване ним опитування.

"Вони дуже бояться, якщо народовладдя реально запрацює, вони просто стануть непотрібні, їх перестануть запрошувати на ток-шоу, спонсорувати їхні партії, їх думка більше нікому не буде цікавою, бо все будуть вирішувати громадяни України", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, напередодні в Офісі Президента озвучили всі п'ять запитань "опитування Зеленського".

Як повідомляв УНН, Президент Володимир Зеленський заявив, що під час місцевих виборів 25 жовтня поставить українцям п’ять запитань.

14 жовтня Зеленський оголосив перше питання на опитування 25 жовтня: "Чи потрібно запровадити довічне ув’язнення за корупцію в особливо великих масштабах?". 15 жовтня Зеленський оголосив друге питання загальнонаціонального опитування, яке він анонсував на 25 жовтня. Запитання у тому, чи підтримують створення на Донбасі вільної економічної зони. 16 жовтня він оприлюднив фінальні три запитання. Вони стосуються чисельності депутатів Верховної Ради, медичного канабісу та Будапештського меморандуму.

Українські Національні Новини

Політика