ukenru
zelenskiy-nazvav-yediniy-shlyakh-do-zavershennya-viyni-na-donbasi

Зеленський назвав єдиний шлях до завершення війни на Донбасі

 • 28253 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Завершення війни на Донбасі можливе лише дипломатичним шляхом, а для цього Україна повинна мати сильну позицію та підтримку. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський, виступаючи на форумі Re:Think. Invest in Ukraine у Маріуполі, передає УНН з посиланням на повідомлення пресслужби Офісу Президента.

Так, Глава держави підкреслив, що припинення війни на сході та повернення всіх українських територій є головним завданням.

"Зробити це можливо лише дипломатичним шляхом. А для цього Україна повинна мати сильну позицію та підтримку. Бути державою, яку поважають та до якої дослухаються. Процвітати, бути незалежною та успішною", – зазначив Президент.

Зеленський підкреслив, що Україна повинна стати такою, і саме для цього він пішов у політику.

"Більше того – саме тому й ви сьогодні тут. Адже мир в Україні – це запорука безпеки та стабільності у Європі та світі, а успіх України – це й ваш успіх", – зауважив Зеленський, звертаючись до учасників форуму.

Як повідомляв УНН, раніше сьогодні міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявив про початок процесу розведення сил і засобів в Золотому Луганської області. 

Українські Національні Новини

Політика