ukenru
zelenskiy-nakazav-v-o-golovi-dfs-zvilnitisya

Зеленський наказав в.о. голови ДФС звільнитися

 • 16407 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський сказав в.о. голови Державної фіскальної служби України, начальнику Одеської митниці ДФС Олександру Власову написати заяву на звільнення. Про це він заявив на нараді з питань розвитку морських портів України в Одесі, передає кореспондент УНН.

Суперечка виникла через звернення Президента 9 липня до Власова з проханням ухвалити кадрові рішення щодо керівництва Волинської, Закарпатської, Чернівецької та Львівської митниць.

"Ми з вами домовились, що ви звільните людей, митників, якщо вони самі не підуть на те, щоб написати заяви на звільнення… А потім я попросив надати мені реальні документи, вони не співпадають з вашим постом у Facebook. Тобто ви людей відправили у відпустку. Можна невеличку доповідь з цього питання", - сказав Президент.

У відповідь Власов зазначив, що "за той стислий термін мета досягнена, вони увільнені від виконання обов’язків".

"Два посадовця… пішли у відпустку, тому що за станом здоров’я близьких родичів. Вони написали заяву на звільнення", - додав він.

Президента ця відповідь не задовольнила.

"Ви вважаєте, що я ідіот? Що я, ви нас всіх вважаєте ідіотами? Я хочу, щоб ви особисто написали заяву на ваше звільнення. Не пішли у відпустку, а реально це зробили. Скажіть, будь ласка мені дату, щоб я знав це не з Facebook, а за реальних документів", - зазначив Зеленський.

"Я сьогодні напишу заяву", - відповів Власов.

Нагадаємо, сьогодні Президент України Володимир Зеленський здійснює робочі поїздки до Одеської та Херсонської областей.

Українські Національні Новини

Політика