zelenskiy-na-donechchini-nagorodiv-biytsiv-sso-na-chest-yikh-profesiynogo-svyata

Зеленський на Донеччині нагородив бійців ССО на честь їх професійного свята

 • 129570 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський, перебуваючи з візитом у Донецькій області, привітав та відзначив державними нагородами воїнів Сил спеціальних операцій на честь їх професійного свята. Загалом нагородами відзначено 2520 бійців ССО, розповів він у зверненні, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні на Донеччині – Часів Яр, Краматорськ, Словʼянськ, Дружківка, Костянтинівка. З нашими воїнами, нашими героями. Мав честь особисто привітати й нагородити воїнів Сил спеціальних операцій з нагоди їхнього професійного дня. Вони завжди на найбільш гарячих ділянках фронту, на найбільш відповідальних, особливих завданнях. Подякував хлопцям за силу, героїзм, за надзвичайно професійний захист України", - сказав очільник держави.

Деталі

Зеленський наголосив, що ССО є героїзмом, про який неможливо розказати всі деталі, захисники завдають особливо відчутних ударів по російських терористах.

"З того, про що можна зараз говорити, звичайно, – це участь у ключових бойових операціях. Бахмут зокрема. Авдіївка, Красногорівка, Марʼїнка, Соледар. Разом з усіма боронили Київ і Гостомель, Бучу, Ірпінь, Мощун, Макарів. Острів Зміїний – це теж ССО разом із розвідкою, разом із "альфівцями" та Військово-Морськими силами. Кінбурнська коса. Херсон. Зараз – звільнення Старомайорського, це теж результат, зокрема, ССО", - перерахував президент.

Очільник держави повідомив, що за час війни 17 воїнів ССО удостоєні звання Героя України, 13 із них - посмертно.

"Загалом 2520 воїнів ССО відзначені державними нагородами. Дякую вам, воїни, за ваші результати для України, для всього нашого народу. Дякую за шеврон, це дуже почесно. І ще раз бажаю найголовнішого – перемоги! Перемоги над російським злом", - підсумував Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський привітав Сили спеціальних операцій з професійним днем і поділився відео з роботою ССО.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На підприємстві у рф отруїлось понад 30 працівників

     • 436924 переглядiв

    В Україні укриття мають 75% шкіл і 55% дитсадків - МОН

     • 401169 переглядiв