zelenskiy-mi-zakhischayemos-vid-naybilshoyi-antiyevropeyskoyi-sili-suchasnogo-svitu

Зеленський: ми захищаємось від найбільшої антиєвропейської сили сучасного світу

 • 779793 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Сьогодні Україна та Європа борються проти "найбільшої антиєвропейської сили", заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу у Європарламенті і додав, що перемога у цій війні забезпечить мир та безпеку, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Ми, українці, на полі бою разом з вами. І я дякую вам, що ми захищаємось разом, і ми мусимо захиститись. Ми робимо це не лише для держав та спільнот Європи. Ким би ми не були, ми боремося проти зневаги, де би ми не жили, ми завжди робимо ставку на добросовісність, про що б ми з вами не мріяли для своїх дітей та онуків - безумовним тлом для цих наших мрій є мир та безпека", - наголосив Зеленський.

Деталі

Президент наголосив, що лише перемога України "гарантуватиме кожну зі спільних європейських цінностей". Він звернувся до представників різних спеціальностей, наголосивши, що "доля Європи ніколи не залежала лише від політиків".

"Кожен і кожна з вас важливі, кожен і кожна з вас сильні та здатні вплинути на наш спільний результат, на нашу спільну перемогу", - підсумував Зеленський.

Він подякував жителям Євросоюзу, що підтримали Україну в боротьбі з російською агресією, а також допомогли українським біженцям та виходили на мітинги з вимогою надати Києву військову допомогу. Крім цього він подякував депутатам ЄС за те, що допомагають "захищати український європейський шлях життя".

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський під час виступу в Європарламенті наголосив, що для України цінності, які наслідує ЄС, є "шляхом повернення додому", і тому він прибув до Брюсселю - щоб захистити шлях додому усіх українців та українок.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Арктичний дизель від Socar - обман чи реальна вигода?

     • 844825 переглядiв

    Європарламент аплодуючи стоячи зустрів Зеленського

     • 915144 переглядiв