ukenru
zelenskiy-khoche-vidvidati-knr-z-robochoyu-poyizdkoyu

Зеленський хоче відвідати КНР з робочою поїздкою

 • 20045 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що для нього було б великою честю відвідати КНР - Україна зацікавлена у подальшій координації з Пекіном щодо боротьби з коронавірусом. про це він розповів в інтерв’ю китайському інформагентству "Сіньхуа", передає УНН із посиланням на пресслужбу ОПУ.

"Ми маємо відновити повноцінний політичний діалог між нашими державами. Маємо відновити динаміку двосторонніх контактів на рівні міністерств і відомств, на рівні очільників урядів, парламентів та, безумовно, лідерів. Буду радий вітати голову КНР Сі Цзіньпіна в Україні. Для мене було б великою честю відвідати чарівний Китай", - зазначив Зеленський.

Також він наголосив, що серед пріоритетних напрямів практичної співпраці між країнами варто згадати кредитно-інвестиційну, агропромислову, машинобудівну і транспортну сфери.

"Україна зацікавлена у подальшій координації з Китаєм зусиль у боротьбі з наслідками пандемії коронавірусу. Особливої важливості набуває питання забезпечення наших громадян якісною вакциною", - додав Зеленський.

Нагадаємо, у КНР десятки тисяч людей вже отримали щеплення від коронавірусу попри те, що безпека та ефективність вакцини досі не доведені.

Українські Національні Новини

Політика