ukenru
zelenskiy-gotoviy-piti-na-10-skorochennya-pratsivnikiv-ofisu-prezidenta-yermak

Зеленський готовий піти на 10% скорочення працівників Офісу Президента - Єрмак

 • 17097 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. У разі неможливості зменшити інші видатки Президент України Володимир Зеленський готовий піти на 10-відсоткове скорочення працівників Офісу Президента. Про це керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак заявив, коментуючи проект державного бюджету на наступний рік, передає УНН із посиланням на повідомлення ОП.

Єрмак повідомив, що на сьогодні чисельність працівників Офісу Президента України найнижча за останні 10 років (419 при максимальній кількості 579 у 2014-му).

Однак, за його словами, у разі неможливості зменшити інші видатки Глава держави готовий піти на 10-відсоткове скорочення працівників Офісу Президента.

Раніше Єрмак назвав неприпустимим збільшення непродуктивних видатків на утримання органів влади у період економічної кризи.

За інформацією ОП, він також звернувся до керівництва Міністерства фінансів України та Державного управління справами з проханням ретельно попрацювати разом із народними депутатами між першим і другим читанням проекту закону про державний бюджет на 2021 рік для розумного скорочення видатків на забезпечення діяльності Офісу Президента.

Раніше міністр фінансів України Сергій Марченко заявив, що видатки на утримання Офісу президента у проєкті держбюджету 2021 року збільшили у зв’язку з диспропорціями в заробітних платах.

Українські Національні Новини

Політика