ukenru
zelenskiy-doruchiv-uryadu-rozrobiti-vimogi-do-novin-u-zmi

Зеленський доручив уряду розробити вимоги до новин у ЗМІ

 • 15623 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів до 31 грудня цього року розробити та направити на розгляд Верховної Ради законопроєкт щодо врегулювання діяльності медіа в Україні. Про це йдеться в Указі Президента №837/2019 "Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави" від 8 листопада, оприлюдненому на сайті Глави держави, повідомляє УНН.

Так, до 31 грудня 2019 року Кабміну доручено розроблення та внесення на розгляд Верховної Ради України законопроекту щодо врегулювання діяльності медіа в Україні, передбачивши, зокрема, положення щодо вимог та стандартів новин, механізмів запобігання розповсюдженню недостовірної, викривленої інформації, її спростування, заборони фізичним та юридичним особам держави-агресора володіти або фінансувати медіа в Україні, а також передбачити посилення відповідальності за порушення законодавства про інформацію.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський у п’ятницю підписав Указ "Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави".

Українські Національні Новини

Політика