zdoroviy-gluzd-i-vidpovidalnist-goroskop-dlya-vsikh-znakiv-zodiaku-na-7-13-serpnya

Здоровий глузд і відповідальність: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 7-13 серпня

 • 526360 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. Цей тиждень має пройти під девізом "здоровий глузд і відповідальність", а інакше нікому не уникнути конфліктів, проколів і проблем. Про те, які пастки приготували цього тижня нам зірки, спеціально для читачів УНН розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

Деталі

«Цього тижня посилиться вплив ретроградної Венери. З 8 серпня вона буде в точному з'єднанні з чорним Місяцем Ліліт і вже з 9 серпня до них приєднається Сонце в амбітному знаку Лева. Випробування гордині кожного з нас триває, але вже в сильніших аспектах - боротьба за владу, фінансовий і територіальний вплив посилиться і призводитиме до ще більших помилок впливових людей у багатьох країнах», - розповіла астрологиня.

За словами астрологині, цього тижня світ зіткнеться з гострими питаннями у сфері фінансів, а також на порядку денному все ще перебуватиме питання забезпечення частини країн продовольством, зокрема, українським зерном.

Окрім того, у житті багатьох із нас неабияк розгоряться любовні пристрасті.

«Божевілля у стосунках, ревнощі, пристрасті на стороні можуть зруйнувати чимало сімей», - вважає астролог.

Окрім того, за словами астролога, багато уваги зараз буде приковано до дітей – їхніх прав, безпеки.

«Висновок – цього тижня необхідно відмовитися від надмірних амбіцій, не ризикувати у фінансових питаннях, також відмовитися від нових романів, берегти свої стосунки з коханими, піклуватися та опікуватися своїми дітьми. Цей тиждень абсолютно не підходить для весіль, косметологічних процедур і пластичних операцій», - підкреслила Базиленко.

Астрологиня зазначає, що цього тижня на чільному місці під час ухвалення рішень має стояти здоровий глузд і відповідальність.

«У гороскопі України середина тижня може бути напруженою. Але Марс, як і раніше, створює великі можливості для успіху нашої армії», - додає астролог.

ОВЕН

Для вас триває хороший період для відпочинку. Відвідуйте театри, виставки, займайтеся творчістю. Наберіться гарних вражень, незважаючи ні на що, і це дасть вам позитивний заряд на довгий час. Приділіть час своїм дітям. Але з фінансовими витратами і вкладеннями потрібно бути дуже обережними. Також любовні стосунки можуть призвести до великого розчарування. Займіться краще собою.

ТІЛЕЦЬ

Цей період буде вельми напружений. Контролюйте свої бажання, інакше вони можуть завести вас у безвихідь. Безліч домашніх справ, зустрічі з родичами, турбота про батьків буде протягом усього тижня, і тільки ви зможете вирішити всі ці питання. Підтримку ви отримаєте від власних дітей. У вільний час постарайтеся відпочити.

БЛИЗНЮКИ

Цей тиждень у вас буде наповнений поїздками, відрядженнями, а також безліччю дрібних справ, які ви будете вирішувати поспіхом. Саме зараз гарний час для здобуття нових навичок і цікавого навчання. Уникайте конфліктів, будьте уважні на дорогах, відмовтеся від великих покупок, особливо автомобіля.

РАК

Цього тижня будьте особливо уважні до своїх фінансів і остерігайтеся шахраїв. Якщо у вас свій бізнес, то саме зараз можуть виникнути труднощі. Постарайтеся не розширювати його і не залучати нових компаньйонів. А ось зустрічі цього тижня можуть бути дуже цікавими. Вони принесуть у ваше життя цікавих і значущих для вас людей. Навчання також буде вам на користь.

ЛЕВ

Ви зараз переживаєте не простий період. Ваше его може бути сильно зачеплене, але постарайтеся не наробити помилок – вони можуть стати фатальними. Будьте скромнішими. Окрім того, вам категорично необхідно відмовитися від косметологічних процедур, пластичних операцій і зміни іміджу.

У коханні будьте також обережні, дбайливо поставтеся до своїх стосунків, що вже склалися. У фінансах тиждень обіцяє бути досить вдалим, але це не скасовує раціонального ставлення до заробленого.

ДІВА

Цей тиждень може принести багато можливостей, завдяки вашому здоровому глузду і відповідальності. Особливо вдалими будуть для вас далекі поїздки і подорожі, робота з іноземцями. Але остерігайтеся таємних ворогів, інтриг, які плестимуться за вашою спиною.

Відмовтеся від таємних романів.

ТЕРЕЗИ

Цього тижня ви можете зіткнутися з труднощами в справах через власні амбіції. Постарайтеся не поспішати, робити все обдумано. Остерігайтеся стати жертвою авантюристів.

Цього тижня дружба може перерости в кохання, але закінчиться все розчаруванням. Приділіть час собі, своєму внутрішньому світу.

СКОРПІОН

Цього тижня ви можете зіткнутися зі спокусами як у діловій сфері, так і в особистій. А ваші надмірні амбіції можуть з вами зіграти злий жарт. Дивіться на всі питання тверезо. Не звалюйте на себе зайву відповідальність. Давайте обіцянки, які ви зможете виконати – з вас потім за них спитають.

Не захоплюйтеся новими романами – збережіть стосунки, які вже є.

СТРІЛЕЦЬ

Цього тижня вам варто відмовитися від далеких поїздок і подорожей. А ось на роботі ви можете отримати підвищення або ж привабливу пропозицію про зміну роботи.

Гарний час для того, щоб зайнятися своїм здоров'ям. Зараз не час заводити нові романи, особливо з іноземцями, щоб не зіткнутися з обманом.

КОЗОРІГ

Напружений період для вас триває. Не намагайтеся зараз ризикувати і вирішити всі питання відразу. Увімкніть свою природну розсудливість і підходьте до будь-якого питання відповідально. Остерігайтеся зараз брати кредити або влазити в борги, інакше ви надовго в них загрузнете.

Відмовтеся від нових романів – пристрасть приведе вас до швидкого розчарування.

ВОДОЛІЙ

Цього тижня вам буде досить складно зберігати спокій. Але все ж, вам варто уникати скандалів і проблем із законом. За можливості перенесіть на кінець місяця вирішення всіх юридичних питань.

Приділіть більше часу своїй другій половинці, але пам'ятайте, що будь-які сильні конфлікти зараз можуть призвести до розриву стосунків. Постарайтеся зберегти і зміцнити ваш союз.

РИБИ

Цей тиждень принесе вам багато роботи, звалить на вас купу обов'язків. Зараз не час показувати свій характер і надмірні амбіції. Поставтеся до всіх питань відповідально та раціонально. Також вам необхідний чіткий графік для цього тижня, щоб ви змогли все встигнути і відпочити, у тому числі. Важливо саме в цей період зайнятися питаннями свого здоров'я.

Не захоплюйтеся новими романами, щоб надалі не бути розчарованими.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У російській Якутії спалахнуло майже 100 пожеж у 13 районах

     • 269646 переглядiв