zbittya-shakheda-nad-mikolayevom-pozhezhu-cherez-padinnya-ulamkiv-likviduvali

Збиття "шахеда" над Миколаєвом: пожежу через падіння уламків ліквідували

 • 933902 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Вночі силами протиповітряної оборони над Миколаєвом було знищено БпЛА типу «Shahed-136». Внаслідок падіння уламків відбулося займання на відкритій відкритої території площею до 20 кв. м та покрівлі житлового будинку. Пожежа була ліквідована. Про це повідомив у п'ятницю голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, пише УНН.

Цитата

«Миколаїв. Вночі, 30 червня, о 01:46 силами протиповітряної оборони над Миколаєвом знищено БпЛА типу «Shahed-136». Внаслідок падіння уламків відбулося займання на відкритій відкритої території площею до 20 кв. м та покрівлі житлового будинку. Пожежа була оперативно ліквідована підрозділами ГУ ДСНС у Миколаївській області. Постраждалих немає», - написав Кім у Telegram.

За його словами, у Миколаївському районі вчора, 29 червня, о 15:40 ворог завдавав мінометні удари по акваторії Очаківської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

«У Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно», - повідомив Кім.

Доповнення

Раніше Кім повідомляв, що у небі над Миколаєвом українська ППО збила ворожу ціль. Як наслідок – у місті від уламків виникла пожежа.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Донеччина: окупанти поранили ще двох людей

     • 417583 переглядiв

    У небі над Україною вночі збили 10 з 13 "шахедів"

     • 10225107 переглядiв