ukenru
zbirna-ukrayini-ogolosila-zayavku-na-memorial-lobanovskogo

Збірна України оголосила заявку на Меморіал Лобановського

 • 10816 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. На Меморіалі Валерія Лобановського, що пройде в Києві та Борисполі наприкінці травня, виступить збірна України, складена на основі гравців U-19 під керівництвом Олександра Петракова, інформує УНН з посиланням на Федерацію футболу України.

В рамках підготовки до чемпіонату Європи U-19, підопічні Олександра Петракова перевірять свої сили на турнірі пам'яті Валерія Лобановського.

На збір, який колектив розпочне 21 травня, наставник "синьо-жовтих" запросив 20 виконавців:

Воротарі — Владислав Кучерук ("Динамо" Київ), Андрій Кожухар ("Чорноморець" Одеса).

Захисники — Валерій Бондар, Віктор Корнієнко, Юхим Конопля (всі — "Шахтар" Донецьк), Віталій Миколенко, Денис Попов (обидва — "Динамо" Київ), Ігор Снурніцин ("Олімпік" Донецьк), Олег Веремієнко ("Карпати" Львів), Олександр Сафронов ("Дніпро-1" Дніпро).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко довикликав в збірну півзахисника "Динамо"

Півзахисники — Олексій Хахльов ("Алавес", Іспанія), Сергій Булеца, Денис Янаков (обидва — "Динамо" Київ), Кирило Дришлюк ("Зірка" Кропивницький), Микола Мусолітін ("Чорноморець" Одеса), Олександр Бєляєв ("Дніпро-1" Дніпро).

Нападники — Георгій Цитаїшвілі ("Динамо" Київ), Андрій Кулаков ("Шахтар" Донецьк), Андрій Ременюк ("Карпати" Львів), Владислав Супряга ("Дніпро-1" Дніпро).

У півфіналі 29 травня збірна України зіграє з Ізраїлем на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського (початок матчу — о 18:00). В іншій парі Словенія та Греція свій поєдинок проведуть в Борисполі на стадіоні "Колос" (15:00).

Додамо, що незалежно від того, як "синьо-жовті" зіграють у півфіналі, їхній другий поєдинок (матч за головний приз або за третє місце) відбудеться знов-таки на стадіоні "Динамо" 31 травня (18:00).

Українські Національні Новини

Спорт