zbirna-ukrainy-zihrala-vnichyiu-zi-zbirnoiu-italii-i-ne-zmohla-napriamu-probytysia-na-yevro-2024

Збірна України зіграла внічию зі збірною Італії, але не змогла напряму пробитися на Євро-2024

 • 13844 переглядiв

Збірна України в останньому матчі зіграла внічию 0:0 з Італією, але не пройшла кваліфікацію на Чемпіонат Європи. Матиме змогу потрапити на турнір через плей-офф Ліги Націй.

Збірна України в останньому матчі зіграла внічию 0:0 з чинними чемпіонами Європи, збірною Італії. Але цього результату не вистачило, щоб напряму пробитися на Чемпіонат Європи, який наступного року відбудеться у Німеччині, пише УНН.

Матч, в якому італійців влаштовувала нічия, відбувся у півні боротьбі. В українців нагоди відзначитися мали Довбик, Судаков. Мудрик, Сікан.

Італійці відповідали своїми гольовими моментами.

У підсумку нульова нічия, яка дарує пряму путівку на Євро саме італійцям. Обидві команди набрали по 14 очок. Але за рахунок того, що у першому матчі, який відбувся у вересні, італійці обіграли нашу збірну з рахунком 2:1, саме вони опинилися вище у турнірній таблиці.

Україна матиме змогу потрапити на Чемпіонат Європи через плей-офф Ліги Націй. Жеребкування відбудеться 23 листопада. Ігри заплановані на весну наступного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матч Україна-Італія: гімн перед матчем виконав оперний співак, який потрапив під обстріл російських окупантів

Захар Подкидишев

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві на ринку спалахнула масштабна пожежа

     • 5135 переглядiв

    У свій 81-й день народження: Байден помилував індиків до Дня подяки

     • 5627 переглядiв

    Сьюкі Вотергаус і Роберт Паттінсон очікують на первістка

     • 5394 переглядiв