ukenru
zbilshennya-intensivnosti-artobstriliv-sil-ato-zafiksovano-za-tizhden

Збільшення інтенсивності артобстрілів сил АТО зафіксовано за тиждень

 • 8366 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. За останній тиждень, в період з 17 по 23 лютого цього року, ворог випустив по позиціях українських військових понад 2800 снарядів та мін, інтенсивність артилерійських ударів становила понад 550 обстрілів, що більше, ніж тижнем раніше. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат України Дмитро Тимчук, передає УНН.

"За останній тиждень, в період з 17 по 23 лютого цого року, інтенсивність артилерійських ударів російсько-терористичних військ по позиціях Збройних сил України та населеним пунктам становила понад 550 обстрілів (в порівнянні з близько 500 в попередній тижневий період). Всього противником було випущено понад 2800 снарядів і мін (в попередній період - близько 2400)", - йдеться у повідомленні.

За його словами, найбільша щільність обстрілів зафіксована на донецькому напрямку - близько 380 (1800 снарядів і мін). В основному противник використовував 82/120-міліметрові міномети, 122-міліметрові артилерійські системи, танки, а на маріупольському напрямку також - 122-мм РСЗВ "Град".

Як передавав УНН, на території Донецької фільтрувальної станції розірвалося 8 снарядів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП