ukenru
zavtra-vidkriyut-rukh-avtoproyizdami-mostu-metro-cherez-rusanivsku-protoku

Завтра відкриють рух автопроїздами мосту Метро через Русанівську протоку

 • 16111 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Першого листопада завершаться основні роботи з капітального ремонту автопроїздів мосту Метро через Русанівську протоку Дніпра і буде повністю відновлено рух автотранспорту. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу КМДА.

"1 листопада основні роботи капітального ремонту автопроїздів мосту Метро через Русанівську протоку річки Дніпро буде завершено і повністю відновлено рух автотранспорту. Після цього значних обмежень руху не передбачається. Вартість капітального ремонту – 234,7 млн грн", - сказав перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Зазначається, що у 2019 році у мості підсилили дві балки прогонових будов, додавши до них натягнуті пучки арматури, а також замінили тротуар, та перила. Таким чином, завершили роботи першого етапу - смуги руху в напрямку центру міста, з влаштуванням гідроізоляції та асфальтобетонного покриття проїжджої частини мосту. Другий етап реконструкції у напрямку лівого берега триває.

"Відновлення руху через Русанівську протоку дозволить розвантажити Північний міст та міст Патона, відповідно покращити сполучення між правим і лівим берегами. Впевнений, тимчасові незручності варті результату", – додав Микола Поворозник.

Нагадаємо, 10 вересня 2018 року дорожники розпочали капітальний ремонт мосту Метро через Русанівську протоку.

Українські Національні Новини

Київ