ukenru
zavtra-v-radi-viznachatsya-z-kandidatom-do-radi-natsbanku

Завтра в Раді визначаться з кандидатом до Ради Нацбанку

 • 7928 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Комітет з питань фінансової, податкової і митної політики завтра, 16 жовтня, завершить конкурс по заміщенню вакантної посади члена Ради Нацбанку. Про це повідомив голова парламентського Комітету з питань фінансової, податкової і митної політики Данило Гетманцев під час погоджувальної ради, передає кореспондент УНН.

"Комітет завершує конкурс на заміщення вакантної посади члена Ради Нацбанку України. Завтра, 16 жовтня, на засіданні Комітету ми заслухаємо всіх кандидатів і ухвалимо рішення щодо рекомендації Верховній Раді проекту відповідної постанови", - зазначив Гетманцев.

За його словами, також Комітет просить ВРУ включити законопроект 2179 щодо фінансового моніторингу до розгляду в першому читанні, рекомендації щодо якого профільні нардепи зроблять під час засідання Комітету в середу після обіду.

При цьому він додав, що крім того, законопроекти 2047, 2047-1 щодо ліквідації корупційної схеми в сфері реєстрації інформації зі звітів про оцінку об'єктів нерухомості також будуть розглянуті в середу на Комітеті. Після чого законопроект може бути винесений до порядку денного.

Нагадаємо, раніше Рада планувала розгляд звільнення міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофія Милованов з посади члена ради Національного банку.

Українські Національні Новини

Політика