zavtra-punkt-propusku-uhryniv-dolhobychuv-vidkryiut-dlia-porozhnikh-vantazhivok

Завтра пункт пропуску “Угринів-Долгобичув” відкриють для порожніх вантажівок

 • 38782 переглядiв

Починаючи з 4 грудня, Україна відкриє кордон Угринів-Долгобичув для порожніх вантажівок вагою понад 7,5 тонн, щоб зменшити затори та збільшити пропускну спроможність на українсько-польському кордоні.

Від завтра пункт пропуску "Угринів-Долгобичув" відкриють для проїзду порожніх вантажівок. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, передає УНН.

Деталі

З 01:00 4 грудня 2023 року з України до Польщі почнуть пропускати порожні великовагові транспортні засоби загальною дозволеною масою понад 7,5 тонн (крім порожніх неочищених цистерн)

- резюмували у відомстві.

Прикордонники зазначають, що відкриття "Угриніва" є першим пунктом з переліку заходів, які реалізовуються для розблокування кордону, зменшення черг та збільшення пропускної спроможності українсько-польського кордону.

Доповнення 

Речник Держприкордонслужби Андрій Демченко повідомив, що через блокування кордонів польськими перевізниками на кордону у сторону України утворилася черга з понад 2,5 тисячі вантажівок.

Нагадаємо

Україна та Польща домовилися розблокувати пункт пропуску Угринів-Долгобичув для порожніх вантажівок та створити в системі "єЧерга" окремих пасів для порожніх транспортних засобів на пунктах пропуску "Ягодин – Дорогуськ" та "Краківець – Корчова".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 українських водіїв евакуйовано з польського кордону через страйк

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Росіяни обстріляли Херсонщину: загинув 78-річний чоловік

     • 36296 переглядiв