zavtra-na-khersonschini-ogolosheno-den-zhalobi-za-vbitimi-rosiyeyu

Завтра на Херсонщині оголошено день жалоби за вбитими росією

 • 923268 переглядiв

КИЇВ. 13 серпня. УНН. Понеділок, 14 серпня у Херсонській області оголошується Днем жалоби за сімома вбитими через ворожий обстріл населених пунктів, серед жертв дівчинка, якій було лише 23 дні від народження. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram, пише УНН.

Цитата

«Завтра на Херсонщині – День жалоби за вбитими росією…Станом на зараз семеро загиблих, девʼятеро людей — поранені…», - написав Прокудін.

За його словами, сьогодні Херсонщина здригнулася від страшних звісток через ворожий обстріл.

«Херсон, Велетенське, Золота Балка, Станіслав, Комишани, Широка Балка. Софійці було лише 23 дні від народження, її братику Артему – 12 років. Сьогодні їх разом з татом та мамою вбила росія. Також у Широкій Балці терористи обірвали життя 67-річного місцевого жителя. У Станіславі через ворожий удар загинув пастор християнської церкви Тачишвілі Микола Миколайович та його односелець. Віряни згадують про нього, як добру та світлу людину», - розповів Прокудін.

Доповнення

Під час сьогоднішнього обстрілу у Широкій Балці внаслідок ворожого артилерійського обстрілу загинув місцевий мешканець і сім’я — чоловік, дружина та їхня донечка, якій лише 23 дні від народження. У Станіславові загинуло двоє чоловіків. Ще одна жінка травмована.

Окрім того, у лікарні від отриманих поранень помер 12-річний хлопчик, батьки і сестра якого загинули під час ранкового обстрілу Херсонської області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі