ukenru
zavtra-avdiyivka-mozhe-zalishitisya-bez-vodi-mintot

Завтра Авдіївка може залишитися без води – МінТОТ

 • 10348 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Резервуар із водою, яка використовувалася для потреб Авдіївки, майже вичерпаний, і завтра місто може залишитися без води. Про це йдеться в повідомленні Міністерства з питань тимчасово окупованих територій України на його сторінці у Facebook, передає УНН.

“Через обстріли було пошкоджено трубопровід та лінію електропередач, що призвело до зупинки Донецької фільтрувальної станції. Внаслідок цього м. Авдіївка залишилося без водопостачання. Наразі резервуар з водою для потреб міста фактично вичерпаний, поки що відсутня можливість його наповнити. Таким чином, 5 червня Авдіївка може залишитись без води”, — йдеться в повідомленні.

Також міністерство запевняє, що в координації з іншими відомствами та гуманітарними організаціями робить усе можливе для забезпечення питною водою мешканців міста.

Нагадаємо, раніше віце-прем’єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко повідомив, що Донецька фільтрувальна станція не працює через пошкодження лінії електропередачі.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП