zavorushennya-nepovnolitnikh-z-rukhu-pvk-redan-u-kharkovi-obshuki-u-mozhlivikh-organizatoriv

Заворушення неповнолітніх з руху "ПВК Редан": у Харкові обшуки у можливих організаторів

 • 1263603 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. У Харкові слідчі проводять невідкладні обшуки у можливих організаторів масових заворушень неповнолітніх, які назвали свій рух "ПВК Редан". Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов у Facebook, передає УНН.

Деталі

За даними поліції, вчора, 27 лютого, підлітки з багатьох міст України "вирішили погратись у війну" та влаштували масові заворушення - влаштували бійку з іншою субкультурою "офників". Правоохоронці встановили 245 осіб, з яких тільки 30 були повнолітніми. З неповнолітніх було 149 хлопців та 66 дівчат.

Учасників заворушень доставили до відділів поліції для встановлення особи та деталей. Наразі слідчі перевіряють інформацію щодо організаторів цих зібрань.

Цитата

"Справу невідкладно взяли в роботу - знайшли внутрішні чати в Telegram, через які підлітки збирались та координувались. Встановили особу кожного. Сьогодні зранку вже проводимо 3 обшуки у можливих організаторів масових заворушень - один з них неповнолітній. Батьки явно були в шоці з того, чим займаються їх діти", - повідомив Болвінов.

Раніше

Російська фсб, шляхом маніпуляцій, поширює серед підлітків в Україні рух ПВК “Редан” – субкультура підлітків-неформалів, яка утворилася в росії під впливом аніме.

Начальник ГУНП Харківської області Володимир Тимошко повідомив, що в місті затримано сотні неповнолітніх, які хотіли влаштувати масову бійку. Також поліція Києва, на столичному Печерську попередила конфлікт між молоддю цього угруповання.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Іран очікує візиту голови МАГАТЕ "найближчими днями"

     • 721992 переглядiв

    Окупанти в Маріуполі розміщують гармати 1939 року – радник мера

     • 3356237 переглядiв

    Нестача сну "старить" людський мозок - дослідження

     • 1827924 переглядiв

    Страхові ARX та ARX Life закінчили рік з прибутком

     • 802486 переглядiв