ukenru
zavod-uaf-upiymav-chlena-futbolnoyi-tsk-na-sprobi-zmanipulyuvati-faktami-zayava

Завод УАФ упіймав члена "футбольної" ТСК на спробі зманіпулювати фактами - заява

 • 20549 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Завод із виробництва штучного футбольного покриття "ФФУ Продакшн" (заснований УАФ - ред.) повідомив про маніпуляцію фактами з боку члена ТСК ВР, нардепа від ОПЗЖ Григорія Мамки. Хоча про вірогідні спроби приписати "ФФУ Продакшн" футбольні майданчики, які завод не будував, на підприємстві попередили ще заздалегідь. Про це йдеться у заяві підприємства на його офіційній сторінці Facebook, передає УНН.

"Як ми і попереджали, з'явилися перші маніпуляції фактами та спроби підмінити поняття!

Нам дуже прикро це констатувати, однак, член ТСК ВР Григорій Мамка , який раніше заявляв про свою незаангажованість, чомусь вирішив видати маніпулятивну інформацію про нібито поля "ФФУ Продакшн".

Перебуваючи на полі, який наш завод не будував, Мамка зробив його фото та написав: "Сьогодні вирішено було провести виїзне засідання ТСК щодо перевірки реального стану завершення будівництва міні-футбольних полів. Ось кілька об‘єктів на Драйзера, 40-Б та Сабурова,14. На фото видно в якому стані покриття і стан майданчиків, які давно рахуються як добудовані. Протягом 2017-2018 року через афільовані з ФФУ структури мало відбутися будівництво 700 міні-футбольних полів по Україні".

Про те, що Мамка і ще деякі члени ТСК виїхали сьогодні інспектувати не наші поля, ми інформували. Та і сам Мамка — це прекрасно знав.

А тому, навіщо він у своєму дописі ніби натякає на причетність "ФФУ Продакшн" до сфотографованого недобуду - нам залишається тільки здогадуватися", - йдеться у заяві заводу.

Уточнюється, що об'єкти саме "ФФУ Продакшн" (а це 66 полів по м. Києву) були зведені протягом 2017-2018 років.

"... всі вони завершені і розташовані за зовсім іншими адресами.
Фото-звіт тут: https://ffu.ua/files/biblioteka/buklet-mayd-kiev-2018.pdf

Звертаємо на це увагу ЗМІ та просимо бути все ж більш об'єктивними за окремих народних обранців", - резюмували на підприємстві.

Нагадаємо, реальне поле від "ФФУ Продакшн" таки відвідав сьогодні голова "футбольної" ТСК, нардеп Анатолій Костюх. 

Українські Національні Новини

Політика