ukenru
zavod-ffu-zrivaye-termini-budivnitstva-66-futbolnikh-poliv-v-stolitsi-kiyivrada

Завод ФФУ зриває терміни будівництва 66 футбольних полів в столиці - Київрада

 • 7428 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Завод з виробництва штучного покриття ТОВ "ФФУ Продакшин", який є підрядником будівництва і реконструкції 66 футбольних полів в Києві, не вкладається в терміни. Про це в ефірі телеканалу "Київ ТВ" повідомив депутат Київради, член постійної комісії з питань власності Михайло Будилов, передає УНН.

"На жаль, підрядна організація, яка виконує (роботи - ред.) щодо співфінансування, це таке товариство "ФФУ Продакшн", яке має власне підприємство, що виробляє покриття для цих штучних полів, воно не вкладається в терміни згідно з договором. Це проблема загальноміська", - розповів Будилов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У регіонах налякані корупційним скандалом з "травою" ФФУ: більше купувати її не хочуть

Він зазначив, що із загальної кількості майданчиків за рік організація може здати тільки п'ять. Найбільше пощастило Деснянському району, що стояв першим у черзі і роботи в якому планують закінчити до 1 вересня.

"Я не розумію комунальне підприємство "Житло-сервіс", яке є замовником цих робіт і визначає підрядника. На мою думку, варто було ретельніше проводити відбір підрядника. Тому що організація, яка буде за рік виконувати 66 таких серйозних об'єктів, кожен з об'єктів близько 1,5 млн грн, повинна мати відповідні будівельні потужності для виконання таких робіт, а потім з'ясовується, що вони не можуть виконувати одночасно більше 5 полів", - розповів депутат.

Додамо, що ТОВ "ФФУ Продакшин" є однією з дочірніх комерційних компаній Федерації футболу України, яку очолює Андрієм Павелко.

Нагадаємо, що за підрахунками журналістів, ціни на футбольне покриття від "комерційних дочок" Федерації футболу України значно вищі, ніж у інших виробників Європи.

З цього приводу низку активістів вже звернулися в правоохоронні органи, від яких вимагають реєстрації кримінального провадження.

Українські Національні Новини

Економіка