ukenru
zaviduyucha-viddilennyam-banku-na-lvivschini-privlasnyuvala-koshti-kliyentiv

Завідуюча відділенням банку на Львівщині привласнювала кошти клієнтів

 • 12980 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Використовуючи доступ до персональних даних про логіни та паролі клієнтів, завідуюча відділенням банку перерахувала близько 415 тис. грн на особисті рахунки своїх знайомих та їх платіжні картки. Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники управління захисту економіки у Львівській області за процесуального керівництва Львівської прокуратури №1 розкрили схему, яку керівник відділення одного з банків використовувала для розкрадання коштів.

"Зловмисниця, маючи доступ до персональних даних про логіни та паролі клієнтів, протягом лютого-вересня 2016 року перераховувала їх кошти на особисті рахунки своїх знайомих та їх платіжні картки. В подальшому жінка знімала гроші через банкомати, а отриману готівку використовувала на власні потреби. Загалом вона привласнила майже 415 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

Жінці повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 та ч.3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.1 ст.209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом), ч.1 ст.366 (службове підроблення) Кримінального Кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене зазначеними статтями, - обмеження волі на строк від 3-ьох до 5-ти років або позбавленням волі на строк від 3-ьох до 8-ми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-ьох років.

Як повідомляв УНН 23 травня, працівницю банку на Львівщині засудили за привласнення мільйону грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП