zaversheno-rozsliduvannya-u-spravi-schodo-vidvorennya-saakashvili

Завершено розслідування у справі щодо видворення Саакашвілі

 • 12645 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Завершено досудове розслідування стосовно прикордонників,яких підозрюють у причетності до незаконного затримання голови Нацради реформ Міхеїла Саакашвілі під час переміщення до Республіки Польща. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Офісу Генпрокурора.

"За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора завершено досудове розслідування стосовно двох колишніх посадових осіб Державної прикордонної служби України за фактом перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу (ч.2 ст.365 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що за даними слідства, колишні посадовці причетні до організації та здійснення у 2018 році незаконного затримання Саакашвілі під час його реадмісії до Республіки Польща.

"Стосовно інших високопосадових осіб органів державної влади та правоохоронних органів, причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення, розслідування триває", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань повідомило колишнім прикордонникам про підозру щодо перевищення влади при переміщенні Міхеїла Саакашвілі за межі України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині викрили розповсюджувачів дитячого порно

     • 28055 переглядiв

    Чоловік вистрелив у депутата Броварської райради

     • 14078 переглядiв

    Аваков заявив, що не керує слідством у справі Шеремета

     • 12406 переглядiв

    Стало відомо, коли Київ перестане чистити воду хлором

     • 18802 переглядiв