ukenru
zaversheno-rozsliduvannya-u-spravi-schodo-rozkradannya-ponad-1-mln-grn-vidilenikh-na-remont-shkoli-ta-ditsadka

Завершено розслідування у справі щодо розкрадання понад 1 млн грн, виділених на ремонт школи та дитсадка

 • 13107 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. До Шевченківського районного суду Києва скеровано обвинувальний акт за фактом розкрадання понад 1 млн гривень, виділених на ремонт школи та дитсадка. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу прокуратури міста Києва.

"За процесуального керівництва прокуратури міста Києва слідчим управлінням Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області завершено досудове розслідування за фактом заволодіння державними коштами у сумі понад 1 млн гривень, виділених на ремонт дитячих навчальних закладів", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що директор КП "Київбудреконструкція" та уповноважений на здійснення технічного нагляду спільно зі службовими особами товариства підрядника шляхом внесення завідомо недостовірних даних до актів виконаних робіт з термомодернізації двох навчальних закладів (школи та дитячого садка), заволоділи бюджетними коштами на загальну суму понад 1 мільйон гривень.

"Наразі обвинувальний акт скеровано до Шевченківського районного суду Києва для розгляду по суті", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві посадовець підозрюється у розтраті мільйона, виділеного на ремонт школи та дитсадка.

Українські Національні Новини

Київ