ukenru
zavdyaki-zvyazkam-z-oligarkhami-klichko-mozhe-stati-liderom-pershogo-turu-viboriv-politolog

Завдяки "зв'язкам з олігархами" Кличко може стати лідером першого туру виборів - політолог

 • 11706 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Якби кандидати у мери Києва могли здати умовний "аналіз" на рівень політичної культури, ступінь об'єктивної готовності до роботи з управління мегаполісом, то результати чинного мера Віталія Кличка і кандидата від "СН" Ірини Верещук сильно б відрізнялися. Про це в авторській колонці написав політолог Павло Рудяков, інформує УНН

"Кращі показники виявилися б, думаю, у кандидата від партії "Слуга народу" Ірини Верещук. "Підтримка президента" - 100%, "зв'язок з олігархами" - 0%, "управлінський досвід" - 90%, "відповідність базової освіти посади, на яку претендує" - 100%, "теорія місцевого управління" - 90%, "досвід зарубіжних стажувань за обраною спеціальністю" - 100%, "збалансованість політичної позиції, відсутність "лівих" і "правих" крайнощів" - 100%.

Навіть у формального першого номера всіх кандидатських рейтингів Віталія Кличка результати були б гіршими. Особливо, у частині зв'язків з олігархами і олігархічними кланами. Якщо рейтинги не взяті зі стелі, то у першому турі, думаю, ця обставина не перешкодить йому посісти перше місце. Перш за все, за рахунок наявності досвіду не просто управління, а управління саме Києвом, а також завдяки олігархічному консенсусу. Що ж стосується туру другого, де йому, швидше за все, доведеться конкурувати саме з Верещук, то там результати "аналізів" дадуть про себе знати", - написав він.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, згідно із букмекерських прогнозами, у другому турі столичних виборів зустрінуться Кличко і Верещук.

Українські Національні Новини

Політика