ukenru
zavdyaki-volonteram-ukrayinski-zakhisniki-vidchuvayut-turbotu-i-opiku-prezident

Завдяки волонтерам українські захисники відчувають турботу і опіку - Президент

 • 9837 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. Президент України привітав з Міжнародним днем волонтера, відзначивши, що під час Революції Гідності й російської агресії зародилась та набула нових форм волонтерська діяльність в Україні і завдяки волонтерам українські захисники відчувають турботу та опіку. Про це йдеться в оприлюдненому вітанні Президента, передає УНН.

"5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтера. Мені надзвичайно приємно привітати всіх, хто за покликом серця, за своїм моральним обов’язком йде на допомогу іншим. Вже кілька років поспіль волонтери надихають й окриляють на життєстверджуючі зміни в суспільстві. Саме під час Революції Гідності й російської агресії зародилась та набула нових форм волонтерська діяльність в Україні. Завдяки вам захисники територіальної цілісності та незалежності нашої держави відчувають турботу та опіку", - йдеться у вітанні.

Як зазначив Президент, щоденно реагуючи на суспільні виклики й біль окремої людини, наші волонтери завжди готові підтримати всіх, хто потребує допомоги.

"Справжній патріотизм, щире почуття обов’язку, прагнення до свободи та демократії, емпатія та небайдужість – це ті риси, які забезпечили вам довіру й шану наших співвітчизників. Переконаний, що разом ми побудуємо процвітаючу Україну, бо ваша сила духу й незламний характер є тому запорукою", - додав П.Порошенко.

Українські Національні Новини

Суспільство