zavdyaki-mkhp-gromadi-u-silskiy-shkoli-na-vinnichchini-zyavilos-ukrittya

Завдяки “МХП-Громаді” у сільській школі на Вінниччині з’явилось укриття

 • 1438600 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. Благодійний фонд “МХП-Громаді” допоміг облаштувати укриття у селі Липівка Вінницької області. Про це повідомла нардеп Лариса Білозір на свой сторінці у Facebook, передає иУНН.

Цитата

“Завдяки зусиллям Фонду "МХП-Громаді", місцевій владі, колективу закладу та батькам у підвальному приміщенні школи облаштували повноцінну зону для проведення навчання на випадок довгих тривог та санвузли. Тут тепло, світло та зручно. Нічого не нагадує про те, що це укриття. Тут панує чудова і дружня атмосфера, попри всі намагання ворога нас зламати”, - зазначила Білозір.

Вона розповіла, що восени у центрі Липівки впала російська ракета. Тоді ніхто не постраждав. Однак потреба облаштувати бомбосховище в школі відчулася ще гостріше. Але безпека дітей залишається головним приорітетом. З появою укриття у Липівці розпочався повноцінний навчальний процес. Нині у школі навчається 116 дітей.

Нагадаємо

Раніше, у ліцеї на Черкащині за підтримки “МХП-Громаді” облаштували сучасне укриття

Довідка

"МХП–Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі