ukenru
zavdyaki-lotereyi-loto-zabava-v-ukrayini-zyavilosya-ponad-260-milyoneriv

Завдяки лотереї “Лото-Забава” в Україні з’явилося понад 260 мільйонерів

 • 25143 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Лічильник “Лото-Забави” нарахував вже 261 мільйонера за час існування лотереї, повідомляє УНН з посиланням на сайт оператора державних лотерей “М.С.Л.”.

“Лото-Забава” вперше була розповсюджена оператором державних лотерей “М.С.Л.” у 1999 році. З того часу лічильник “Лото-Забави” нарахував 261 гравця, які виграли у лотерею понад 1 млн грн.

Варто зауважити, що у 2016 році мільйонерами стали 20 гравців “Лото-Забави”. Ще двоє гравців виграли по 1 млн грн з початку 2017 року.

Загалом же за час свого існування “Лото-Забава” розіграла серед своїх прихильників понад 4 мільярди гривень, десятки квартир в столиці України та сотні автомобілів.

До речі, у минулому році “Лото-Забава” розіграла серед гравців 76 нових авто.

Переможці “Лото-Забава” розповідають, що виграні кошти допомогли їм розпочати власний бізнес, дати освіту дітям, придбати житло та вирішити інші нагальні життєві проблеми.

В той же час частина коштів від продажу лотерейних білетів спрямовується оператором державних лотерей “М.С.Л.” на соціальні потреби країни у сфері спорту та культури.

Так, декілька років тому “М.С.Л.” побудував льодовий комплекс “Льодограй” (м.Богуслав Київської області) для зимових видів спорту. На сьогоднішній день, льодова арена користується популярністю не лише серед місцевих жителів, а й серед професійних хокейних команд, які проводять там свої тренування та змагання.

Також “М.С.Л.” є багаторічним партнером та спонсором кінофестивалю “Молодість”.

У минулому році “Лото-Забава” стала офіційним рекордсменом серед вітчизняних лотерей за кількістю виграшів.

Українські Національні Новини

Суспільство