zatrimki-tse-zavzhdi-pomilka-zelenskiy-vchergove-zaklikav-prishvidshiti-viyskovu-dopomogu-ukrayini

Затримки - це завжди помилка: Зеленський вчергове закликав пришвидшити військову допомогу Україні

 • 457911 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. росія все ще має потенціал та намагається отримати додатковий час для продовження війни в Україні. Тому країнам-союзникам потрібно пришвидшити ухвалення рішень щодо надання Україні зброї, заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Мюнхенській конференції з безпеки, передає кореспондент УНН.

Цитата

"На жаль, у росії є потенціал, вона намагається отримати додатковий час для своєї агресії, торгуючи зі світом. На жаль, вона ще може знищити багато життів, тому нам потрібно поспішати. Нам потрібно пришвидшити наші угоди, швидкість наших поставок, посилити швидкість прийняття рішень щодо обмеження російського потенціалу. Альтернативи швидкості немає, тому що це швидкість, від якої залежить життя. Затримка завжди була і залишається помилкою", - наголосив Зеленський.

Деталі

Президент заявив, що поки країни домовляються щодо передачу сучасних бойових танків, кремль "думає, як задушити Молдову", а поки Україна намагається переконати у потребі в сучасній авіації - кремль "уже переконав іранський режим".

"Результат не тільки летальний: іранські безпілотники в українському небі, але й те, чим за це розплачується Кремль. Ви впевнені, що це просто гроші, чи, можливо, світ зіткнеться з іранським режимом?" - зазначив Зеленський.

Він зауважив, що поки союзники "витрачають тижні на те, щоб узгодити нові санкції", терористична держава "шукає спосіб адаптуватися до вже діючих обмежень через паралельний імпорт, тіньове керівництво танкерами" тощо. Підсумовуючи, Зеленський вкотре наголосив, що програш росії вигідний не лише для України, а й для усього світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський на Мюнхенській конференції натякнув, що Києву не вистачає "Пращі Давида"

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На постачання зброї Україні не має бути табу - Зеленський

     • 419035 переглядiв

    У березні уряд проведе індексацію пенсій на 20%

     • 1055872 переглядiв