ukenru
zatrimano-retsidivista-yakiy-vdariv-nozhem-u-shiyu-zhinku-v-elektropotyazi

Затримано рецидивіста, який вдарив ножем у шию жінку в електропотязі

 • 12395 переглядiв

ХАРКІВ-КИЇВ. 25 лютого. УНН. Правоохоронці Харкова затримали рецидивіста, який напав з ножем на жінку в електропотязі. Працівникам поліції знадобилось менше доби, що вийти на слід зловмисника. Про це проінформували у відділі комунікації поліції Харківської області, повідомляє УНН.

Нагадаємо, що в електропотязі, який рухався зі станції "Південний вокзал" до станції "Левада", в порожньому вагоні до 75-річної жінки підійшов невідомий, вдарив її ножем в шию, заволодів мобільним телефоном та грошима у сумі близько 380 грн. Постраждала звернулась за допомогою до лікарні.

В ході оперативно-розшукових заходів співробітниками Управління карного розшуку спільно з працівниками Основ'янського відділу поліції у скоєнні кримінального правопорушення викритий раніше судимий 42-річний мешканець Первомайського району. У нього вилучені речові докази. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП