ukenru
zatrimano-ostannogo-pidozryuvanogo-u-rozbiynomu-napadi-na-politseyskikh-na-zaporizhzhi

Затримано останнього підозрюваного у розбійному нападі на поліцейських на Запоріжжі

 • 9684 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Правоохоронці затримали останнього підозрюваного у розбійному нападі на поліцейських у Запорізькій області. Про це повідомив голова Національної поліції Сергій Князєв у Facebook, передає УНН.

Він зазначив, що наприкінці червня у Запорізькій області невідомі напали на дільничного та слідчого відділу поліції міста Василівка, які поверталися додому пізно ввечері. Вони заволоділи їхніми речами.

"Низку правопорушників було затримано того ж дня. Але організаторам вдалося зникнути. За неефективну роботу негайно мною був відсторонений, а потім знятий з посади керівник цього відділу поліції, а також низка керівників ГУНП Запорізької області. Сьогодні поставлена перша крапка в цій справі. Останнього правопорушника, який переховувався, було затримано", - написав Князєв.

Додамо, що наприкінці червня прес-служба Нацполіції повідомляла, що того вечора 26-річний старший дільничний офіцер поліції та 27-річний старший слідчий поліції Василівського ВП ГУНП у Запорізькій області поверталися після служби додому. Біля одного з нічних магазинів побачили неповнолітнього, який розпивав пиво, а потім викинув на проїздну частину пусту скляну пляшку.

"Дільничний зробив зауваження, аби хлопець прибрав за собою. У відповідь юнак почав нецензурно висловлюватися, а коли поліцейські представилися – почав поводитися ще зухваліше. Більш того, хлопець покликав до себе групу агресивно налаштованих осіб. За кілька хвилин на місце конфлікту під'їхав автомобіль, з якого вийшла група осіб.

Чоловіки вчинили раптовий груповий напад на поліцейських. Після цього нападники відібрали у правоохоронців, один з яких втратив свідомість через нанесені удари по тулубу та голові, особисті речі: службові посвідчення, кошти, документи. Зникли зловминсники з місця злочину на автомобілі в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

По гарячих слідах оперативники встановили головних учасників нападу. Ними виявилися двоє рідних братів – місцеві мешканці 1994 та 2003 років народження.

Молодшого з братів поліцейські тоді затримали і доставили до ізолятора тимчасового тримання. А старшого брата розшукували.

Як повідомляв УНН, суд заарештував сімох осіб, які підозрюються у побитті поліцейського на Оболоні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП