ukenru
zatrimano-inozemtsya-yakiy-20-rokiv-perekhovuvavsya-vid-pravookhorontsiv

Затримано іноземця, який 20 років переховувався від правоохоронців

 • 8351 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. У Чернівецькій області затримали іноземця, який 20 років переховався від правоохоронців. Про це відділ комунікації Нацполіції Чернівецької області, передає УНН.

"За скоєння у 1999 році резонансного вбивства в Італії громадянин сусідньої держави перебував у міжнародному розшуку. 12 січня в міжнародному автомобільному пункті пропуску "Мамалига" чернівецькі прикордонники виявили та затримали розшукуваного під час спроби в’їзду до України", – йдеться в повідомленні.

Так, відразу після затримання 48-річного розшукуваного, працівники сектору оперативно отримали: від Генерального секретаріату Інтерполу – офіційне підтвердження про його розшук, від бюро Інтерполу Італії – міжнародний ордер на арешт затриманого.

Новоселицький районний суд задовольнив клопотання правоохоронців і призначив фігуранту тимчасовий арешт терміном у 40 діб.

"Арештованого поміщено до Чернівецького слідчого ізолятору. Поліція очікує надходження від італійських колег запиту про видачу арештованого та матеріалів для його екстрадиції", – зазначили в поліції.

Нагадаємо, у пункті пропуску "Ужгород" прикордонний наряд затримав 37-річного громадянина України, який перебував у міжнародному розшуку за скоєння кримінального злочину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП