ukenru
zatrimannya-na-kpvv-maryinka-zirvalo-obmin-polonenimi-v-ruban

Затримання на КПВВ “Мар’їнка” зірвало обмін полоненими — В.Рубан

 • 13201 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Через затримання на пункті пропуску “Мар’їнка” прикордонниками керівника Центру звільнення полонених “Офіцерський корпус” Володимира Рубана зірвався запланований обмін полоненими на Донбасі. Про це в коментарі Громадському повідомив сам В.Рубан, передає УНН.

“Сьогоднішній обмін, який мав відбутись поза мінських угод, зірвано через те, що я не потрапив на ту (підконтрольну бойовикам — ред.) територію”, — повідомив В.Рубан.

Однак, за його словами, обмін все одно відбудеться.

“Обмін буде, незалежно від того, хто буде його підштовхувати — обмін здійснить Порошенко, але цей обмін буде”, — підсумував В.Рубан.

Нагадаємо, Служба безпеки України скасувала дозвіл про перетин лінії зіткнення у зоні АТО керівнику центру звільнення полонених “Офіцерський корпус” Володимиру Рубану.

Згодом, як повідомили у ДПСУ, 27 лютого близько 9.00, на КПВВ “Марʼїнка”, під час виїзду на тимчасово непідконтрольну Україні територію, був зафіксований факт порушення громадянином Володимиром Рубаном встановлених режимних правил та складено протокол про адміністративне порушення вимог ст.202 КУпАП.

Як повідомляв УНН, 24 лютого нардеп Надія Савченко відвідала разом з керівником українського центру звільнення полонених “Офіцерський корпус” Володимиром Рубаном окупований Донецьк.

Українські Національні Новини

Політика