ukenru
zatrimanim-uchasnikam-zbroynogo-konfliktu-na-vinnichchini-ogolosili-pidozru

Затриманим учасникам збройного конфлікту на Вінниччині оголосили підозру

 • 9152 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Учасникам озброєного конфлікту у Теплицькому районі Вінниччини правоохоронці оголосили про підозру. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Вінницької області.

"Затриманим правопорушникам оголосили про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.4. ст.296 ККУ (хуліганство). Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що правоохоронці Вінниччини затримали 45-ох осіб, які ймовірно брали участь у озброєному конфлікті в с. Метанівка. За попередньою інформацією, конфлікт виник між власником сільгосппідприємства та власниками майнових паїв. У результаті шість людей отримали ушкодження, двоє з них – госпіталізовані.

В поліції розповіли, що переважна більшість затриманих – жителі Вінницької області віком від 20 до 35 років. У них працівники поліції вилучили понад 20 одиниць різної зброї, газові балончики. Одного з затриманих поліція розшукувала за підозрою у побитті вінничанина в розважальному закладі м. Вінниці.

Крім того, зазначається, що близько 70 працівників поліції брали участь у затриманні озброєних правопорушників, серед них бійці спецроти.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП