ukenru
zatori-v-kiyevi-syagnuli-shesti-baliv-5

Затори в Києві сягнули шести балів

 • 11668 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. У середу зранку автомобільні затори у Києві сягнули шести балів, передає УНН з посиланням на "Яндекс-Карти".

Станом на 9:15 затори спостерігаються по вулиці Велика Васильківська, бульварі Лесі Українки, бульварі Тараса Шевченка, Жилянській вулиці, вулиці Михайла Грушевського, Трьохсвятительській вулиці, проспекті Перемоги, Повітрофлотському проспекті, бульварі Дружби Народів, проспекті Миколи Бажана, проспекті Соборності, Русанівській набережній.

У деяких місцях швидкість руху не перевищує 3 км за год.

Додамо, рух транспорту в центрі столиці тимчасово заборонено у середу з 7:00 і до закінчення заходів, присвячених третій річниці Революції Гідності та вшануванню пам’яті загиблих героїв Небесної сотні.

Так, перекрито рух транспорту на ділянках: вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Богдана Хмельницького до буд. № 3 на вул. Хрещатик); вул. Михайлівській (на відрізку від вул. Хрещатик до перетину з вул. Костьольною); вул. Архітектора Городецького, вул. Ольгинській та вул. Інститутській (на відрізку від алеї Героїв Небесної Сотні до перехрестя вул. Інститутської і Шовковичної).

Українські Національні Новини

Київ