ukenru
zastupnika-nachalnika-gu-derzhprodspozhivsluzhbi-v-mikolayivskiy-oblasti-vzyato-pid-vartu

Заступника начальника ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області взято під варту

 • 7188 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 21 грудня. УНН. У Центральному районному суді м.Миколаєва обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою заступнику начальника ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області, якого підозрюють в отриманні неправомірної вигоди. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі Центрального районного суду Миколаєва.

За версією органу досудового слідства, посадовець у змові зі співробітником структурного підрозділу управління отримав від суб’єкта господарювання неправомірну вигоду у сумі 1 тис. 700 доларів США за сприяння в оформленні та видачі дозвільних документів для переміщення понад 1,5 тис. голів великої рогатої худоби за межі України та не створення перешкод у такій діяльності.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя дійшла висновку, що з урахуванням тяжкості покарання, що загрожує підозрюваному та його майновому стану, існує суттєва ймовірність переховування від органів досудового слідства та суду. Також існують ризики знищення матеріалів, що мають значення для розслідування даного кримінального провадження та впливу на свідків і потерпілих, оскільки підозрюваний дотепер є заступником начальника ГУ Держпродспоживслужби в області. З огляду на це, посадовцю обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою до 17 лютого 2017 року з можливістю внесення застави у сумі 5 млн гривень.

Нагадаємо, до суду направлено обвинувальний акт стосовно начальника одного з структурних підрозділів регіональної філії “Придніпровська залізниця” ПАТ “Укрзалізниця”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП