ukenru
zastupnik-ministra-mzs-zaklikav-norvezkiy-biznes-do-aktivizatsiyi-diyalnosti-v-ukrayini

Заступник міністра МЗС закликав норвезький бізнес до активізації діяльності в Україні

 • 13247 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Заступник міністра закордонних справ України (CDTO) Дмитро Сенік обговорив з послом Королівства Норвегія в Україні Еріком Сведалом низку перспективних проєктів у сферах торговельного, інвестиційного та наукового співробітництва. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу МЗС.

Так, 22 вересня 2020 року заступник міністра закордонних справ України (CDTO) Дмитро Сенік прийняв посла Королівства Норвегія в Україні Еріка Сведала.

"Під час зустрічі співрозмовники високо оцінили українсько-норвезьке двостороннє партнерство та обговорили низку перспективних проєктів у сферах торговельного, інвестиційного та наукового співробітництва", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що заступник міністра розповів про процес запровадження цифрових технологій та висловив прохання до норвезької сторони поділитися досвідом електронного врядування. Як зазначив Дмитро Сенік, "головна мета цифрових трансформацій в МЗС – це підвищення ефективності роботи міністерства та спрощення процедур надання консульських послуг для громадян України".

"Співрозмовники також обговорили питання проведення 3-го засідання Українсько-Норвезької Міжурядової комісії з питань співробітництва у галузі торгівлі, підприємництва та економіки у листопаді цього року", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, Глава держави провів телефонну розмову з президентом Азербайджану.

Українські Національні Новини

Політика